Fulfilment services


Op zoek naar fulfilment services voor jouw webshop? Bij TRL Fulfilment snappen waar je als webshop-eigenaar naar zoekt! Wij bieden hoogwaardige fuliflment services tegen concurrerende tarieven. Wij bontzorgen jouw van het gehele logistieke proces!

Onze fulfilment services zijn goedkoop, transparant, snel en wereldwijd beschikbaar. Groei als webshop door je logistieke proces uit te besteden en de fulfilment services van TRL Fulfilment te gebruiken!
Fulfilment services

All-in tarieven

Vaste prijs per zending, dus geen
onverwachte kosten en facturen! 

Geen opslagkosten

Door onze all-in tarieven betaal je geen opslagkosten! 

Internationaal zenden

Wij verzenden snel en voordelig naar alle landen ter wereld!

Fulfilment in Nederland

TRL Fulfilment is perfect gevestigd voor de webshop die op zoek is naar fulfilment in de regio van Rotterdam. Ons Fulfilmentcenter is gevestigd in Dordrecht en ligt daarom erg centraal in Nederland. Rotterdam, Utrecht en Breda zijn erg dichtbij. kom eens langs om een kijke te nemen bij ons fulfilment center en ontdek hoe we jou kunnen ontzorgen!
Fulfilment Rotterdam

VERTROUWD DOOR
TOONAANGEVENDE WEBSHOPS

Waarom is TRL Fulfilment de perfecte partner voor jouw webshop?

LET OP: dit zijn richtlijnen. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal orders per dag en het formaat van de producten. De uiteindelijke kosten kunnen hoger of lager uitvallen.

NEDERLAND

Brievenbuspakket (max. 2kg)

€5,48

Normaal pakket (max. 5kg)

€6,68

Normaal pakket (meer dan 5kg)

OP MAAT
BELGIË

Brievenbuspakket (max. 2kg)

€6,48

Normaal pakket (max. 5kg)

€6,98

Normaal pakket (meer dan 5kg)

OP MAAT

DUITSLAND

Brievenbuspakket (max. 1kg)

€5,98

Normaal pakket (max. 31kg)

€6,98

OVERIGE LANDEN

Tarieven voor de overige landen zijn op maat.

Sam Hamer
Sam Hamer
2023-10-27
Ik werk nu persoonlijk samen met het team van TRL fulfilment voor meer dan ander half jaar. Niet als klant maar als partner. Sinds het begin van de samenwerking is de openheid en eerlijkheid altijd op de voorgrond geweest. Rik & Thomas, bedankt voor de fijne samenwerking. Een die we nog lang gaan doorzetten.
Rico van Nielen
Rico van Nielen
2023-09-16
Ik ben uiterst tevreden over de diensten van TRL Fulfilment. Hun toewijding aan efficiëntie en klanttevredenheid is echt bewonderenswaardig. De bestellingen worden altijd snel en nauwkeurig verwerkt, en hun klantenservice is uitstekend. Ik kan TRL Fulfilment ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar fulfilmentdiensten van topkwaliteit. Bedankt voor jullie geweldige werk!
Ready Brand Agency
Ready Brand Agency
2023-03-20
Transparant, vriendelijk en communicatief. Zeer goede ervaring.
Ingmar Bruinsma
Ingmar Bruinsma
2022-11-26
Zeer tevreden over TRL. Ontzorgen ons op alle vlakken, razendsnelle respons als we wat extra's nodig hebben. Echt een bizar en enorm verschil met eerdere partijen waar we mee hebben samengewerkt en waar het altijd gezeur was. Aanrader.
Gina Voskuilen
Gina Voskuilen
2022-09-16
Zeer prettige ervaring met de jongens van TRL. Duidelijke, snelle communicatie en vooral snelle levering! Fijn dat ze op zondag versturen en dus maandag ook geleverd wordt. Qua prijs weet je precies waar je aan toe bent, want geen extra verborgen kosten. Aanrader voor iedere webshop eigenaar/verkoper.
Fabian Korbijn
Fabian Korbijn
2022-08-30
Als werknemer kan ik zeggen dat het een goed lopend bedrijf is waar altijd een goede sfeer hangt! Hier werken is zeker geen straf!
Jacob Teffra
Jacob Teffra
2022-08-29
Top service!!
Joanne van Holst
Joanne van Holst
2022-08-29
Top bedrijf, goeie en snelle levering!

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN

Contact info

Social media