Wie is TRL Fulfilment?


TRL Fulfilment begon met een eenvoudig idee: maak fulfilment transparant, persoonlijk en probleemloos.

Het is allemaal begonnen toen Rik zijn eigen webshop runde en Thomas zijn ervaring in de logistiek inbracht. Samen zagen ze de noodzaak voor verandering in de fulfilment-wereld. Geen gedoe meer met verborgen kosten of gebrek aan persoonlijke aandacht. Bij TRL zijn we er om jouw e-commerce avontuur soepel te laten verlopen, waar je ook bent. Dus sluit je aan bij TRL en laat ons de logistieke zorgen uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je webshop!

Welke problemen waren er dan in de fulfilment-wereld?

  • Door gerobotiseerde processen geen persoonlijke aanpak meer. Een persoonlijke toevoeging aan de zending was vaak niet mogelijk.
  • Partijen richtten zich te veel op Nederland. Hierdoor waren de tarieven en levertijden voor het buitenland ongunstig.
  • De overeenkomst bestaat uit onduidelijke tarieven. Vaak kwamen er kosten naar boven waar je van tevoren geen weet van had, er zaten te veel addertjes onder het gras.
  • Fulfilment partijen waren niet transparant. Hierdoor waren er onduidelijkheden in tarieven, werkwijzes en opties voor personalisatie en verzending.

Rik Schippers & Thomas van Holst

Rik en Thomas zijn samen de oprichters van TRL Fulfilment. Van teamgenoten op de voetbal, naar businesspartners in de logistieke wereld.

Vriendschap en hard werken! Dat is waar het om gaat bij TRL Fulfilment. De grote groei die het bedrijf heeft meegemaakt is te danken aan de jonge blik en mentaliteit van TRL Fulfilment.

Wat kan je van TRL Fulfilment verwachten?

Scherpe tarieven

Door onze all-in prijzen en efficiënte werkwijze, hanteren wij concurrerende prijzen in de branche!

Volledige transparantie

Wij zijn volledig transparant naar onze klanten. Een samenwerking werkt alleen als je elkaar 100% kan vertrouwen.

Pro-actieve communicatie

Wij zullen pro-actief communiceren met onze klanten om eventuele problemen in een vroeg stadium te detecteren en zo samen op te lossen, voordat er iets mis gaat. 

De kracht van ons team

Een groep jonge, gemotiveerde werknemers die op basis van vriendschappen bij elkaar is gekomen. Hierdoor werken wij hard voor elkaar, maar vooral voor jou.

WIL JIJ ONS TEAM LEREN KENNEN?

Neem dan een kijkje op onze social media pagina's waar wij onszelf voorstellen!