BLOGS

Shopify Plus

In de grote wereld van online winkels is het belangrijk dat grote bedrijven handige en aanpasbare oplossingen vinden die passen bij hun groei. Shopify Plus is een bijzondere keuze hiervoor. Laten we eens kijken waarom dit een slimme keuze is voor grote online winkels.

B2C, Business-to-Customer orders

In de wereld van online winkelen zijn er twee belangrijke soorten transacties: Business-to-Consumer (B2C) en Business-to-Business (B2B). Hoewel beide draaien om het kopen en verkopen van producten, zijn er enkele opvallende verschillen tussen de twee.

Kleine producten, groot gemak

Ben je aan het twijfelen of je als startende webshop ondernemer kleine of grote producten moet gaan verkopen? Naast dat jij hier een voorkeur in kan hebben, heeft de consument dit ook. In dit blog lees je waarom zowel jij als de klant een voorkeur heeft voor kleine producten.

De voordelen van samenwerken met influencers voor jouw webshop

In de wereld van online retail vormen influencers waardevolle partners voor de groei van jouw webshop. Hier zijn enkele duidelijke redenen waarom het aangaan van samenwerkingen met influencers een slimme strategie kan zijn om de prestaties van jouw onderneming te versterken!

Waarom fulfilment uitbesteden slim en goedkoper is

Fulfilment uitbesteden schijnt in de ogen van nieuwe webshop eigenaren duur te zijn en veel energie te kosten. Het tegendeel blijkt dat dit vaak simpel en goedkoper is. In dit blog lees je waarom!

De kracht van een jong team in een organisatie

Bij TRL Fulfilment werken wij met een jong team van enthousiaste en harde werkers. Naast veel gezelligheid, brengt dit ook een hoop pluspunten met zich mee die ons bedrijf laat groeien.

Het belang van terugkerende klanten

Het Belang van terugkerende klanten voor jouw webshop Het hebben van tevreden klanten is essentieel voor het succes van elke webshop. Maar het hebben van terugkerende klanten is nog belangrijker.

Hashtags

Het belang van hashtags voor je webshop In de wereld van sociale media is het gebruik van hashtags de afgelopen jaren enorm populair geworden. Maar wat is nu eigenlijk het belang van hashtags voor je webshop?

Innovatieve betaalmethoden in e-commerce en hoe deze invloed hebben op je webshop

Hoe innovatieve betaalmethoden invloed kunnen hebben op je webshop In de dynamische en snel veranderende wereld van e-commerce zijn innovatieve betaalmethoden een onmisbaar element geworden om succesvol te zijn.

De kracht van SEA

De kracht van SEA (Search Engine Advertising) We leven in een digitaal tijdperk waarin de methoden en strategieën van adverteren drastische veranderingen hebben ondergaan. Traditionele vormen van adverteren hebben plaatsgemaakt voor meer dynamische en interactieve digitale methoden. Een van de meest invloedrijke en krachtige vormen van reclame vandaag de dag is zoekmachine adverteren.

De invloed van reviews

De invloed en het belang van reviews op je Webshop Als eigenaar van een webshop is het belangrijk om te begrijpen hoe reviews een grote invloed kunnen hebben op het succes van je webshop. Reviews zijn beoordelingen en feedback van klanten die hun ervaringen met jouw producten of diensten delen

De Invloed van Sociale Media op het Koopgedrag van Consumenten

De Invloed van Sociale Media op het Koopgedrag van Consumenten Sociale media heeft in de afgelopen jaren een enorme invloed gehad op de manier waarop je als webshop producten en diensten aan consumenten verkoopt. De opkomst en groei van platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter hebben de wijze waarop webshops communiceren en omgaan met hun klanten drastisch veranderd

E-fulfilment tijdens de feestdagen

Content inzetten voor het succes van je webshop In het huidige digitale landschap speelt inhoud een centrale rol in het succes van elke webshop. Door middel van content communiceer je, ga je de dialoog aan en bouw je duurzame relaties op met je klanten.

ChatGPT

ChatGPT gebruiken voor je webshop In de e-commerce branche draait alles om klantenservice. Hoe responsiever en behulpzamer je bent, hoe groter de kans dat je klanten aantrekt en behoudt. Dat is waar ChatGPT om de hoek komt kijken.

Gen Z

De sleutel tot het aantrekken van Gen Z-klanten naar jouw webshop In het huidige digitale tijdperk is het cruciaal voor webshops om hun strategieën aan te passen om zich te richten op verschillende generaties. Eén zo'n generatie die niet genegeerd kan worden is Gen Z, de bevolkingsgroep die geboren is tussen halverwege de jaren 90 en begin 2000.

Het belang van omnichannelverkoop in e-commerce

Het belang van omnichannelverkoop in e-commerce In het digitale landschap dat zich steeds verder ontwikkelt, is e-commerce een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Met de opkomst van online webshops zijn bedrijven voortdurend op zoek naar manieren om de klantervaring te verbeteren en de verkoop te stimuleren.

Automatisering in de e-fulfilment

Automatisering in de e-fulfilment In de steeds groeiende wereld van e-commerce is het essentieel voor webshops om efficiënte en snelle fulfilmentprocessen te hebben. Automatiseringstechnologieën spelen hierbij een belangrijke rol.

Hoe webwinkels kunnen profiteren van Black Friday

Hoe webwinkels kunnen profiteren van Black Friday Black Friday is een van de meest verwachte winkelevenementen van het jaar. Het is een dag waarop consumenten massaal naar winkels en webshops gaan op zoek naar de beste deals en kortingen.

De kracht van klantloyaliteit op webshops

De kracht van klantloyaliteit op webshops In het huidige digitale tijdperk zijn webshops steeds populairder geworden voor consumenten die op zoek zijn naar gemak en een breed scala aan producten binnen handbereik. Maar hoe kunnen webshops, met zoveel keuzemogelijkheden, klanten aan zich binden?

Klantenservice

Het belang van een goede klantenservice In het huidige zeer concurrerende zakelijke landschap is het leveren van uitzonderlijke klantenservice crucialer dan ooit tevoren. De tijd dat klanten genoegen namen met ondermaatse ervaringen is voorbij. Met talloze opties binnen handbereik eisen en verwachten klanten nu service van topkwaliteit.

Productinformatie

Het belang van het geven van productinformatie voor webshops Nu webshops steeds populairder worden, is het voor bedrijven van essentieel belang om nauwkeurige en gedetailleerde productinformatie aan hun klanten te verstrekken.

Winkelervaring optimaliseren

Winkelervaring optimaliseren In de snelle wereld van vandaag, waarin online winkelen de norm is geworden, moeten webshops er alles aan doen om de winkelervaring voor hun klanten te optimaliseren. Het bieden van een naadloze en prettige ervaring kan het verschil maken in het aantrekken en behouden van klanten.

Betaalmethode

Waarom je verschillende betaalmethoden in je webshop moet integreren In de wereld van vandaag is online winkelen steeds populairder geworden. Mensen geven de voorkeur aan online winkelen omdat het handig en tijdbesparend is.

SEO

De voordelen van SEO voor webshops In de huidige digitale wereld is online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf. Vooral webshops vertrouwen sterk op hun website om verkopen te genereren. Het hebben van een website alleen is echter niet genoeg.

Webshop optimalisatie

Webshop optimalisatie Het uitbreiden van jouw webshop kan een hele klus zijn, maar het is een noodzakelijke stap voor groei en succes. Of je nu je productaanbod wilt vergroten, nieuwe klanten wilt bereiken of nieuwe markten wilt betreden, er zijn verschillende strategieën die je kunt gebruiken om jouw webshop uit te breiden.

Laagdrempelige communicatie

Communicatie stroomlijnen voor efficiënte uitvoering Het runnen van een succesvol bedrijf vereist effectieve communicatie. Dit geldt met name als het gaat om fulfilment, waar duidelijke communicatie tussen de webshop en het fulfilmentcentrum cruciaal is om ervoor te zorgen dat bestellingen nauwkeurig en efficiënt worden verwerkt.

Social media verkopen

Jouw producten verkopen op social media In het huidige digitale tijdperk zijn sociale media een krachtig hulpmiddel geworden voor bedrijven om hun producten te promoten en potentiële klanten te bereiken. Als je een webshop hebt, kan het verkopen van jouw producten op sociale media een effectieve manier zijn om jouw zichtbaarheid te vergroten en de verkoop te stimuleren.

Track and trace

Het belang van track and trace voor webshops Als webshopeigenaar is het een van je topprioriteiten ervoor te zorgen dat je klanten hun bestellingen tijdig en veilig ontvangen. Een manier om dit te bereiken is door het implementeren van een track and trace systeem.

Shopify

Shopify: de ultieme oplossing voor e-commerce Als je op zoek bent naar een online winkel, word je misschien overweldigd door het enorme aantal beschikbare e-commerceplatforms. Een platform dat zich onderscheidt van de rest is Shopify.

Bereikbaarheid

Bereikbaar zijn voor je consument In het huidige digitale tijdperk is e-commerce een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Met de opkomst van webshops hebben consumenten nu met één druk op de knop toegang tot een breed scala aan producten en diensten.

AI en Fulfilment

De revolutie van AI in de Fulfilment branche In de afgelopen jaren heeft kunstmatige intelligentie (AI) de wereld van logistiek en uitvoering getransformeerd.

Verkopen via een marktplaats

Als ondernemer aarzel je misschien om jouw producten op een ander platform of in een andere winkel te verkopen. Je hebt tenslotte hard gewerkt om je merk te vestigen en een klantenbestand op te bouwen.

Onze kwaliteiten

Onze kwaliteiten Als webshops eigenaar kan het vinden van de juiste fulfilmentpartner het verschil maken in het succes van jouw webshop.

Crossborder

Hoe je een succesvolle crossborder webshop beheert Het beheren van een succesvolle crossborder webshop kan een uitdaging zijn, maar er zijn verschillende belangrijke strategieën die je kunt gebruiken om jouw kansen op succes te vergroten.

Advertenties

De voordelen van reclame voor webshops In het huidige digitale tijdperk zijn webshops een populaire manier geworden voor bedrijven om hun producten online te verkopen. Met zoveel webshops kan het echter een uitdaging zijn om op te vallen en klanten aan te trekken.

Klantenreis optimalisatie

Het optimaliseren van de klantenreis Als eigenaar van een e-commercebedrijf wil je jouw klanten een naadloze en moeiteloze winkelervaring bieden. Eén van de meest kritische aspecten om dit te bereiken, is door lage drempels in te stellen voor jouw webshop.

Personalisatie

De kracht van personalisatie Personalisatie is een modewoord geworden in de zakenwereld, en terecht. Personalisatie kan een krachtig hulpmiddel zijn voor bedrijven die in contact willen komen met hun klanten en sterkere relaties willen opbouwen.

Gratis verzending

De voordelen van gratis bezorging voor je webshop Als eigenaar van een online bedrijf ben je altijd op zoek naar manieren om klanten aan te trekken en te behouden. Eén van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door gratis bezorging aan te bieden.

Klantloyaliteit

Klantloyaliteit Als online ondernemer weet je dat klantloyaliteit essentieel is voor het succes van jouw webshop. Loyale klanten doen vaker herhaalaankopen, bevelen je webshop aan bij anderen en laten positieve reviews achter.

Waarom een webshop beter is dan een winkel

Waarom een webshop beter is dan een winkel De wereld van de retail is de afgelopen jaren een grote verschuiving ondergaan. Met de opkomst van e-commerce hebben consumenten meer mogelijkheden dan ooit tevoren als het gaat om winkelen. Waarom een webshop beter is dan een winkel

Stijgende aantal orders

Stijgende aantal orders Bij het runnen van een online bedrijf draait alles om het genereren van verkopen, en één van de meest effectieve manieren om jouw omzet te verhogen, is door je te concentreren op effectieve strategieën.  In deze blogpost bespreken we enkele bewezen strategieën om jouw bestelvolume te vergroten en jouw klantervaring te verbeteren.

Veelvoorkomende problemen bij webshops en hun fulfilment

Veelvoorkomende problemen bij webshops en hun fulfillment Webshops worden steeds populairder, omdat consumenten op zoek zijn naar handige manieren om vanuit het comfort van hun eigen huis te winkelen.

All-in tarieven

All-in tarieven Als je een webshop eigenaar bent, weet je misschien hoe belangrijk het is om een betrouwbaar en efficiënt fulfilmentcenter te hebben om jouw bestellingen af te handelen.

Duurzaamheid voor webshops

Introductie Duurzaamheid is de afgelopen jaren een modewoord geworden, en terecht. Naarmate consumenten zich meer bewust worden van de milieu-impact van hun aankopen, staan bedrijven steeds meer onder druk om duurzame praktijken in hun activiteiten op te nemen.

De voordelen van snelle levering

De voordelen van snelle levering Als eigenaar van een online bedrijf begrijpt je hoe belangrijk het is om een naadloze klantervaring te bieden. Een van de meest cruciale aspecten van deze ervaring is snelle levering. In deze post bespreken we het belang van snelle levering voor je webshop en hoe het je kan helpen je bedrijf te laten groeien.

Waarom een productdesign jouw webshop kan redden

Waarom een productdesign jouw webshop kan redden Introductie Als online ondernemer weet je dat een goed product de basis is van een succesvolle webshop. Productdesign is echter net zo belangrijk als de kwaliteit van jouw product.

Het belang van blogs voor webshops

Het belang van blogs voor webshops Introductie Het runnen van een webshop is geen gemakkelijke taak. Je moet manieren vinden om klanten aan te trekken en te behouden, en één van de beste manieren om dit te doen is door te bloggen.

Voordelen van uitbesteden fulfilment

De voordelen van het uitbesteden van fulfilment Introductie Als ondernemer vraagt ​​u zich misschien af ​​of het uitbesteden van uw fulfilment de juiste beslissing is voor uw bedrijf. Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden, waaronder kosten, efficiëntie en klanttevredenheid.

Webwinkelvakdagen: The Place to Be

Webwinkelvakdagen: The Place to Be voor E-commerce Fanatieken Introductie Omdat e-commerce blijft groeien en evolueren, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, technologieën en strategieën. Een manier om dit te doen is door branche-evenementen zoals de Webwinkelvakdagen bij te wonen.

Black Week bij TRL

De black week, het moment om de inkopen voor de feestdagen te regelen. Het fenomeen dat overgevlogen is vanuit de Verenigde Staten van Amerika en ondertussen ook de Nederlanders elk jaar weer gedurende een week in de ban houdt zorgde bij TRL fulfilment voor een week die wij nog niet eerder hadden meegemaakt.

TRL Fulfilment, anders dan de rest

Elke bedrijf probeert zich te onderscheiden, zo ook TRL Fulfilment. In dit blog lees je wat de kracht is van TRL waardoor wij in een korte tijd een gewaagde concurrent zijn geworden in de fulfilmentwereld en vooral wat ons anders maakt.

Efficiënt inkopen met Optiply

Aan je klanten “nee” moeten verkopen omdat je te weinig voorraad hebt, of heel veel meer voorraad hebben dan dat er vraag is naar een bepaald product. Het zijn de twee risico’s die je loopt bij het inkopen van voorraad. “Nee” verkopen vermindert de klantloyaliteit, terwijl te veel voorraad hebben simpelweg te veel geld kost.

Het retour proces bij TRL

We hebben het allemaal wel eens gehad, je koopt een nieuwe broek online, je krijgt hem binnen en de broek blijkt niet te passen. De broek vervolgens in je kast leggen en er niet meer naar kijken is ook zonde van het geld, daarom bieden heel veel webshops de optie om producten te kunnen retourneren.

Ons fulfilment center

In onze blogs kun je alles te weten komen over de fulfilment wereld. Van alle stappen die voorbij komen tijdens het fulfilment proces, tot een dag op de werkvloer van TRL. In deze blogs spreken we geregeld over ons fulfilment center, maar echt kennis met ons center heb je nog niet kunnen maken.

Waar start jij jouw e-commerce?

Als startende verkoper moet je een hoop beslissingen nemen voor de opbouw van jouw e-commerce.

TRL Fulfilment, een dag op onze werkvloer

Wat is fulfilment? Welke services biedt TRL Fulfilment? Hoe verzorgen wij jouw fulfilment? Op deze vragen heb je al antwoord gekregen in eerdere blogs. Om aan jou te kunnen garanderen dat wat er in deze blogs staat geschreven ook echt gebeurt bij TRL, zijn er vele zaken die achter de deuren van ons magazijn plaatsvinden.

Cut-off tijden, zo laat mogelijk

Het zal hoogstwaarschijnlijk niet onherkenbaar zijn. Je ligt op de bank en opeens… “O ja, morgen een verjaardag maar ik heb nog geen cadeau.”. Snel open jij je favoriete webshop, en gelukkig staat er dan: “Voor 23:59 besteld, morgen in huis.”. Eigenlijk zou elke webshop dit moeten hebben. TRL Fulfilment kan hiervoor zorgen.

Picqer en Sendcloud, onze partners

Wanneer jij met ons in zee gaat, zullen wij ervoor zorgen dat het fulfilment van jouw webshop op en top zal verlopen. Wij zijn echter niet de enige partij waarmee jij in zee gaat, TRL Fulfilment heeft enkele partners waarmee we nauw samenwerken om jou de beste service te bieden. Maak kennis met twee van onze partners, Picqer en Sendcloud, in deze blog.

Fulfilment voor kleine webshops

In de opstartfase van jouw webshop zijn er een hoop dingen die jij moet regelen. Denk hierbij aan het maken en onderhouden van een website, het laten produceren van jouw producten, het promoten van jouw webshop en het fulfilment. Om veel tijd voor jou te besparen nemen wij die laatste, het fulfilment, op ons.

Wereldwijd verzenden met onze fulfilment service

Leuke producten om te verkopen, een op en top perfecte website en de naam van jouw webshop op de kaart zijn misschien wel de belangrijkste aspecten voor een goed draaiende webshop. Voor de consument van deze tijd is dit echter niet genoeg. De consument van deze tijd maakt vaak een keuze gebaseerd op de levertijd van de webshop.

E-fulfilment of dropshipping

Iedereen die een webshop start heeft hetzelfde doel: zo veel mogelijk producten verkopen. De manier waarop kan echter verschillen. Simpel gezegd zijn er drie manieren waarop je een webshop kan beheren:

Wat is fulfilment?

Wij van TRL Fulfilment zijn een jong, maar snel groeiend fulfilment center. Door ervaring te hebben met het beheren van een webshop weten wij precies wat jij en jouw webshop nodig hebben om de logistiek van jouw webshop perfect te laten verlopen. 

E-fulfilment service in 7 stappen

Als webshopbeheerder is tijd jouw schaarste goed. Zeker als je in de opstartende fase zit ben je veel bezig met het promoten van je webshop. Als je er dan ook nog voor moet zorgen dat het fulfilment goed verloopt hou je helemaal geen tijd meer over. Hier komt de e-fulfilment service van TRL van pas.

Conversieratio maximaliseren

Conversieratio maximaliseren: strategieën voor het verbeteren van de prestaties van e-commercesites  Introductie Voor online bedrijven is het optimaliseren van het conversieratio (CRO) cruciaal voor succes. Conversieratio is het percentage bezoekers van uw site dat een gewenste actie uitvoert, zoals het voltooien van een aankoop.

MEER BEKIJKEN?

Neem ook een kijkje op onze social media pagina's