Wereldwijd verzenden met onze fulfilment

Leuke producten om te verkopen, een op en top perfecte website en de naam van jouw webshop op de kaart zijn misschien wel de belangrijkste aspecten voor een goed draaiende webshop. Voor de consument van deze tijd is dit echter niet genoeg. De consument van deze tijd maakt vaak een keuze gebaseerd op de levertijd van de webshop.

“Vandaag besteld, morgen in huis” lijkt voor de consument geen luxe meer te zijn, maar een ‘must’. Jij wilt dus te allen tijde aan jouw klanten de snelste levering kunnen garanderen.

Ontdek in dit blog hoe dat jij een zo snel mogelijke levering kan garanderen aan jouw klanten!

WELKE VERVOERDER PAST HET BESTE BIJ MIJN WEBSHOP?​

Voordat je deze vraag kan beantwoorden, moet je vaststellen welke service jij wilt garanderen aan jouw klanten. Wil jij bijvoorbeeld dat jouw klanten een Track and Trace code ontvangen bij elke bestelling, of dat zij zelf kunnen bepalen in welk tijdslot het pakket geleverd wordt? Zo zijn er vele verschillende services die jij aan je klant kan aanbieden afhankelijk van de vervoerder waarmee jij samenwerkt. Niet elke vervoerder biedt echter dezelfde services aan, daarom zal je met meerdere vervoerders moeten werken om alle services die jij wilt aanbieden, aan te kunnen bieden. Verder moet je ook de vervoerder kiezen die vervoert naar al jouw klanten. Heb jij nou veel internationale klanten, dan heeft het geen zin om met lokale vervoerders samen te werken. Tot slot kost het verzenden van pakketten natuurlijk geld. Jij wil natuurlijk dat de verzendkosten zo laag mogelijk liggen, ook dit moet je meenemen in de overweging voor met welke vervoerder je gaat samenwerken. 

Zoals je wel merkt zijn er vele factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de juiste vervoerder voor jouw webshop. De kans is dan ook niet groot dat je één vervoerder vindt die voldoet aan alle eisen die jij stelt, daarom zal je vaak met meerdere vervoerders moeten samenwerken.  Als je eenmaal de juiste vervoerder(s) hebt gevonden is het tijd om contracten af te gaan sluiten. Schrik echter niet, want zeker als je een webshop bent die niet veel bestellingen per dag verstuurt, zullen de prijzen per verzending vrij hoog liggen. 

Fulfilment uitbesteden lost al je problemen op​.

Het uitzoeken van een vervoerder die exact kan bieden wat jij wil en vervolgens een mooi contract met hen afsluiten is makkelijker gezegd dan gedaan en kan tegenvallen. Wanneer jij jouw fulfilment laat regelen door een fulfilment center als TRL komen al deze problemen te vervallen. Doordat fulfilment centra met verschillende vervoerders samenwerken zit er voor jou altijd wat interessants bij. Daarnaast liggen de verzendkosten per pakket bij een fulfilment center veel lager dan jij zelf zou kunnen regelen met de vervoerders. Fulfilment centra kunnen voordelige verzendingen verkrijgen bij hun partners doordat zij vele pakketten per dag verzenden. Hierdoor wordt het voor vervoerders interessanter om met hen samen te werken en dus daalt de prijs per verzending.

Wanneer jij het fulfilment van jouw webshop uitbesteedt kan jij veel meer services tegen een gunstige prijs verzorgen voor je klant dan wanneer je alles zelf doet!

Welke services biedt TRL Fulfilment dan op het gebied van wereldwijde verzenden? ​

Bij TRL Fulfilment willen wij er alles aan doen om van jou een tevreden klant te maken. Daarom bieden wij vele verschillende opties aan op het gebied van levering. Naast dat wij wereldwijd kunnen verzenden bieden wij voor binnenlandse leveringen de volgende services aan:

  • “Vandaag besteld, morgen in huis” (of zelfs “vandaag besteld, vandaag in huis”)
  • Tijdslot van levering bepaald door de klant
  • Verzekerd verzenden
  • Avondlevering
  • Ophalen bij leverpunt
  • Met Track and Trace verzenden

Mocht je meer verzendservices willen bieden dan hierboven staan genoemd, laat het ons weten en wie weet kunnen wij deze service ook bieden!

Wereldwijd verzenden met onze fulfilment: wie zijn onze partners?​

TRL Fulfilment werkt met een vijftal vervoerders samen: DHLB-postColis PrivéPost NL en FedEx. Wij werken graag met lokale vervoerders samen omdat zij gespecialiseerd zijn in hun gebied waardoor de verzending van de pakketten optimaal verloopt. Voor de binnenlandse zendingen werken we dan ook voornamelijk samen met Post NL, maar ook met DHL en GLS. Voor de zendingen naar België werken we samen met B-post. Wil je iets verzenden naar Frankrijk, dan zal de zending met Colis Privé worden verstuurd. Voor verzendingen naar de rest van Europa schakelen wij meerdere van onze partners in, namelijk DHL, Post NL, GLS en FedEx. Mocht je intercontinentaal willen verzenden dan zullen jouw pakketten met FedEx worden verzonden. Doordat wij een breed scala aan partners hebben, is ons bereik om te verzenden dan ook erg groot. 

Wat zijn onze cut-off tijden en levertijden?​

Naast alle services die wij aan kunnen bieden, zijn onze cut-off tijden en levertijd ook zeer gunstig. Nog meer service die jij kan aanbieden aan jouw klanten. 

Cut-off tijden:​

De cut-off tijd die TRL Fulfilment biedt voor “vandaag besteld, morgen in huis” is de beste van heel Nederland. Onze cut-off tijd ligt namelijk om 23:59! Dit geldt zelfs voor zondag. Ook voor levering naar het buitenland is onze cut-off tijd een van de laatste van heel het land (22:30), allemaal zodat jij de beste service kan bieden aan jouw klanten. 

Levertijden:​

“Vandaag besteld, morgen in huis” is voor ons al niet eens goed genoeg meer. Voor levering binnenlands is zelfs “Vandaag besteld, vandaag in huis” al mogelijk. Wij garanderen jou en jouw klant de snelste levering mogelijk. Precies waar de consument van vandaag naar op zoek is!

Wil jij nou meer weten over de cut-off tijden in het buitenland, cut-off tijden in het weekend of de levertijden naar het buitenland? Neem dan snel een kijkje op onze levertijden pagina.

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE SERVICES?