Cut-off tijden, zo laat mogelijk

Het zal hoogstwaarschijnlijk niet onherkenbaar zijn. Je ligt op de bank en opeens… “O ja, morgen een verjaardag maar ik heb nog geen cadeau.”. Snel open jij je favoriete webshop, en gelukkig staat er dan: “Voor 23:59 besteld, morgen in huis.”. Eigenlijk zou elke webshop dit moeten hebben. TRL Fulfilment kan hiervoor zorgen.

WAT ZIJN CUT-OFF TIJDEN?​

De cut-off tijden zijn de maximale tijdstippen waarop een klant van jouw webshop nog wat bestellen kan, zodat het verwerkt wordt voor het eerst volgende ophaalmoment van de vervoerders.

REALISEREN VAN EEN LATE CUT-OFF TIJD

Wij van TRL Fulfilment willen er alles aan doen om de beste service te leveren aan onze klanten, een zo laat mogelijke Cut-off tijd hoort hier ook bij. Doordat wij per dag op grote schaal pakketten versturen wordt het voor vervoerders interessant om met ons samen te werken. Op deze manier hebben wij contracten kunnen afsluiten met de vervoerders waardoor wij de late tijden kunnen garanderen aan onze klanten. 

IS HET OOK INTERESSANT VOOR KLEINE WEBSHOPS?​

Zeker, juist voor kleine webshops is het zeer interessant om het fulfilment door ons te laten doen. Als jij als kleine webshop zijnde slechts enkele pakketten per dag verstuurd, wordt het voor jou erg lastig om een late Cut-off tijd te realiseren. Doordat jouw bestellingen bij ons op de grote hoop komen met alle andere webshops, kunnen wij wel een late Cut-off tijd garanderen. De vervoerders komen bij ons pas in de late uren de pakketten halen. 

WAT ZIJN ONZE TIJDEN?​

Cut-off tijden Nederland​

Wij garanderen aan onze klanten een Cut-off tijd van 23:59. Bestelt jouw klant voor 23:59 van maandag tot en met vrijdag bij jou op de webshop en woont de klant in Nederland, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat het pakket op tijd ingepakt is. Vervolgens komt een van onze partners de pakketten ophalen en ligt het zoals beloofd de volgende dag op de mat bij jouw klant. Wordt de bestelling gedurende de zaterdag of op zondag besteld, zorgen wij ervoor dat de bestelling maandag bij jouw klant op de deurmat ligt. 

Internationale Cut-off tijden ​

Heb jij nou internationale klanten op jouw webshop zitten, geen probleem! Wij hebben ook contracten met vervoerders die naar het buitenland verzenden. Wil jij weten wat de Cut-off tijden zijn voor de verschillende internationale landen? Bekijk dan onze levertijden pagina.

Mocht je nog meer vragen hebben over onze Cut-off tijden of iets anders, stuur ons dan een berichtje!

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE SERVICES?